Добродошлица новим ученицима

Драги будући прваци Електротехничке школе „Раде Кончар“,

Желимо да вам пожелимо добродошлицу у нашу школу, са вером да сте уписом у „Кончар“ направили прави избор. Ово је школа са дугом традицијом, из које је потекао велики број успешних и задовољних стручњака из области електронике, енергетике и рачунарства. Последњих година, пратећи потребе тржишта, увели смо и образовне профиле електронике на возилима, мултимедија и информационих технологија, и упоредо осавремењавали школске кабинете и лабораторије. Неки од бивших ученика сада су наставници у школи коју су похађали, а и многи други радо сврате у своју школу да поздраве наставнике и носталгично се присете ђачких дана. Надамо се да ћете се и ви, будући прваци, у школи осећати пријатно, као и да ћете стећи права знања и вештине. А сигурни смо да ћете имати потребну подршку и разумевање уколико наиђете на проблем било које врсте.

У школи доста држимо до квалитета практичне наставе, реда и уредности, па су услови за рад изузетно добри.Трудимо се да ученике укључимо у бројна такмичења и ваннаставне активности, да откривамо и негујемо њихове таленте. Наши ђаци постижу изузетне резултате на републичким такмичењима и освајају престижне награде (сазнај више). За ученике се организују екскурзије у иностранству, као и зимовања и летовања током распуста.

Ученици ове школе осмислили су слоган: Није мушкарац, ко није Кончарац! А ученице, којих је из године у годину све више: Ја нисам мушкарац, али сам Кончарац! Радујемо се новој школској години, новим пријатељствима и новим изазовима!

Дечаци и девојчице, добро дошли у кончарску екипу!

You may also like...