Oracle академија

Oracle академија је непрофитна образовна иницијатива, која склапа партерства са образовним институцијама које верују у рану припрему за професионалну каријеру. Основни циљ Oracle академије је да припреми ученике и студенте широм света за технологије и пословне вештине које ће им бити потребне да успешно изграде своје каријере у 21. веку. Oracle академија подржава преко 850 000 ученика у деведесет једној земљи широм света.
         Овај програм је намењен средњим школама, факултетима и високим школама. 
     Oracle академија својим предавачима и њиховим ученицима у оквиру овог програма обезбеђује приступ Oracle софтверу, хостованом на серверима у Америци, као и приступ комплетним курикулима за овај курс. 
  Ученици који одслушају овај курс имају могућност да се пријаве на полагања Oracle сертификационих испита у овлашћеним Pearson VUE тестинг центрима по повлашћеним ценама. Ови сертификати их издвајају и обезбеђују додатну предност над конкуренцијом на тржишту рада.

       Наша школа је партнер Oracle академије од 2009. године. Све више ученика слуша овај курс, а неки од њих се одлуче и за полагање сертификационих испита.

          Сви заинтересовани ученици наше школе могу завршити следеће курсеве:

  • Database Design and Programming with SQL
  • Database Programmming with PL/SQL.
  • Java Fundamentals

Више информација о курсевима компаније ORACLE: https://academy.oracle.com/en/oa-web-overview.html